Hundträning

Semester slut

för både Skurk och mig! Malin ansåg tydligen att jag inte kunde lata mig med bloggen längre, thihi 😉 Så lika bra att visa att vi återigen lever haha!

Igår kom jag hem från tältveckan, väldigt sliten men nöjd. Det har varit roliga dagar och man känner sig bortskämd som både har en lägenhet att bo i och ett kylskåp. Och en spis, ugn eller micro som snabbt och enkelt fixar maten. Utan att behöva vänta en timme på att vattnet ska koka över den öppna elden, haha!

Trots tröttheten var det dags för födelsedagsfirande och det vankades utgång för många av oss (blivande) fritidsledare. Tog ett lydnadspass i mörkret innan jag gav mig ut en stund och han var kanon! Gick och trippade på fotgåendet och stannade på ställandet helt som vanligt igen! Och att lägga sig på den blöta asfalten gick också bra – efter ett försök där han insåg att man faktiskt inte får något om man bara ligger halvt nere på backen ;D

Även om jag tog det lugnt igår natt så var det sent och jag har inte återhämtat mig än från lägret, haha! Inte sovit ut än, så nu däckade både Skurk och jag. Jag i soffan och Skurk i min säng 😛 Men det var vi förtjänta av efter att ha varit ute på en promenad där vi stannat till vid Näset och sjön där ett bra tag och busat, tränat litelite lydnad och till och med suttit på bänkarna och bara varit stilla 🙂

Nu ska jag göra ett ryck och fixa lite grejer. Sen ska Skurk och jag fortsätta vår slappa still och äta gott, se på film och bara mysa ❤

Annonser

En reaktion till “Semester slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s