Hundträning

Apportering var det!

Var ute och tränade lite nyss med en hund som var i en PERFEKT träningsmood! Härligt! Tränade på parkeringen alldeles utanför lägenheten och det kom förbi några bilar och människor på vägen, bra störning! Han slänger gärna en eller flera blickar men återgår sen till det han ska – och oftast med full koncentration iaf 😉

Fortsatte lite med fjärren och apporteringen när vi kom in. Pennor, apportbock och diverse leksaker klarar han ju att bära, även om favoriten verkar vara att hämta mössor och vantar från hallen. (Kan ha varit så att .. jag tyckte att det var en smart idé att träna byteshandel med honom.. vilket han förstod VÄLDIGT snabbt.. höhö) Så varför inte göra det svårare och prova ett lite tyngre (?) och ”äckligare” material? Lite skeptisk var han.. men det gick!

Duktiga knasiga Skurkis! 😀

Annonser

En reaktion till “Apportering var det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s