Allmänt

Planering

Just nu är det planering inför uppvisningen lördag nästa vecka som planeras. Då är det djurdag på torget här i stan och jag har fått ansvaret över hunduppvisningen. Just nu vet jag inte riktigt varför jag gjorde det, ville väl så gärna att det skulle bli något, och när ingen kunde så tog jag det. Men det tar energi och tid, och inte får jag nog ens så mycket som äran för det!

Hur som helst, det är planerat att ha uppvisning av barn-sök, kan nog bli riktigt kul! Drag får vi med om hon hinner. En tjej ska visa freestyletricks, och jag tänkte visa rallylydnad (eller någon annan, tacktacktack??) och sedan låta folk med hund testa själva. Under tiden har jag självutnämnt mig till speaker också, HAHA!

Hoppas på att det blir en skön dag och att allt löser sig..

Körde lite freestyle med Skurk förut förresten, han börjar bli duktig! Kruxet är att jag blir så exalterad, och då blir han också det och så slutar det med att han står och skäller och överröstar musiken och frågar mig vad sjutton jag menar egentligen, hihi!

Nej, bort från datorn och börja städa lägenheten nu, det var ett tag sen! hiihi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s