Allmänt

Skurk pratar med glassbilen

Kunde inte lägga in igår när Internet lade av.. så här är filmen en dag senare! Två gånger försöker jag få honom att låta igen.. (Ungefär 00:20 och 00:29) Ja jag vill ju  passa på och få med det på film förstår ni väl 😉 hihi

Det roliga är att han aldrig ylar vanligtvis, men just när glassbilen låter sätter han igång!

Igår var det instruktörsmöte ute på bruks, men jag hade plugg att göra så kunde inte ta mig ut. Fick ett samtal idag därifrån om att det fanns intresse för rallylydnada, så i vår eller sommar kör jag någon kurs där också! Kanske även klicker, vi får se.. Pust! Man ska ju hinna också 😀 Men det blir skoj att vara där ute lite mer igen! Men nu blir det kanske dags för mig att fixa F-skattesedel så man kan få cash från bruks.. Är man fattig student så är man 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s