Allmänt

Nytändning

Var på möte inför brukshundklubbens ungdomsläger ikväll. Blev en del annat prat också efteråt, kändes som att jag gick därifrån med både pepp inför företaget, inför klubben och inför Skurks och min hundträning. KUL! Och vet ni? Jag ska vara funktionär på en utställning som klubben anordnar! Och Skurk kanske kanske kanske kanske kanske ska ställas ut. Det beror på om jag ändrar mig eller ej. Utställning är inte min grej. Men varför vara trångsynt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s