Allmänt

Nytändning fortsätter

Har fått en liten nytändning med hundtränandet igen, vilket förstås är väldigt skönt! Har tränat mycket mer än vanligt senaste dagarna! Då jag är en Canis-älskare var jag inne på deras sida och kollade kurser. Hittade deras 1-åriga klickertränarutbildning (träffar 4 helger). Åååh vad jag vill gå den! Tänk vad både jag och Skurk skulle utvecklas! Det finns dock två saker som sätter käppar i hjulet.

1. Jag har inte pengarna (ca 12 000 kr)
2. Jag har varken bil eller körkort.

Och hade jag pengar, så skulle jag lägga det på körkort, som antagligen skulle ligga i samma prisklass.

För en stund fick jag en liten glimt av lycka och framtidstänk.. TÄNK om jag skulle gå deras (ca 20 000 kr dyrare..) andra utbildning sen, klickerINSTRUKTÖRutbildning. Då kan man bli franchiseföretagare till Canis =) Vore hur coolt som helst, oh yes. Eget företag har jag ju redan, så jag är ju på gång redan, tänkte jag.

Men vad vill jag? Vad vill jag jobba med? Har ett år kvar på fritidsledarutbildningen, och den tänker jag gå klart. Men sen då? Jag vill ju jobba med människor. Med hundar också? Kommer jag tröttna då? Kommer jag tjäna något? Kommer jag ha ork att träna med min egna hund? Många tankar.. Hur som helst vill jag gå den här första klickerTRÄNARutbildningen.. Ge mig pengar och körkort någon?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s