Film · Hundträning

Träning med Bea & Morris

Bea har varit vid Hundcampus i helgen, så när hon var i trakterna passade hon på att komma förbi oss och träna, jättekul!

Skurk och jag tränade på svängar, att ta apporten på kommando (och INTE så fort man ser den, haha), på tandvisning och så platsliggning, där det mesta gick bra utom platsliggningen som funkade i 1,5 minut, sen reste han sig och ville inte ligga alls mer. Hmm..

Tyvärr känner jag inte riktigt igen Skurk, han är inte sig lik, väldigt seg, till och med vid träning! Han är seg, har börjat bli rädd bara helt plötsligt åt ingenting och tokskälla, både inne och ute. Konstigt beteende, inga vanliga skall liksom.. Flera gånger på få dagar nu :-/ Och sen det där med att han får ont när han hoppas eller springer, och helst inte vill ligga.. Ska boka in massage och test för borrelia/erlichia (stavas??).

Duktiga Bea & Morris:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s