Företaget

Just det, företaget!

Har varit på företagsinfo på Nyföretagarcentrum och fick en lite större inblick i det hela. Men PUST vad svårt det är! En positiv sak är i alla fall att jag skulle kunna köpa hundprylar eller gå kurser genom företaget (för min vidareutbildnings skull), då blir det billigare också! Håhå, vad bra! Jag fick i alla fall höra peppande ord därborta, så det var skönt att höra i alla detta virrvarr!

Fick förresten hem broschyrer om företagandeböcker. Hihi, nu märks det att jag är på gång!

Namnet till företaget är på gång.. Är ju inskickat sen ett tag tillbaka, men vilket namn som går igenom får jag veta när min handläggare (som gick på semester mitt i mitt ärende!) kommer tillbaka. Nästa vecka skulle hon vara tillbaks. Spännande!

Den här boken vill jag köpa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s