Hundträning

Sommarens första spår!

Ja det var verkligen på tiden! Men hur det blev, haha!

Fick en spontan idé att jag ville lägga ett spår åt Skurk. Så det gjorde jag! Med fjuttiga sandaletter och utan egna leksaker eller snitslar (och utan spårsele och spårlina också för den delen!) tog jag mig ut i Lyckan. Under tiden står Skurk uppbunden.

När jag är på väg tillbaka ut från stock och sten så ser jag en ung kille som går 10 meter framför mig med en cigg i handen. Han vänder sig nervöst om och tittar på mig. ”Vad sjutton följer hon efter för, HÄR!?” Jag fortsätter och går och kommer fram till Skurks plats. Han skäller till och drar i kopplet när han får syn på mig. Killen blir rädd och hoppar in i buskarna. ”Han är inget farlig”, hojtar jag! Ja, vad säger man, haha? Han lär ju ha undrat vad både jag och Skurk kom ifrån. Lite rolig händelse 😉

När vi är hemma igen käkar vi mat och tar det lugnt en stund. När vi sedan ska ge oss ut börjar det spöregna och åska. Typiskt, tänker jag! Nu kommer väl allt regna bort! Men vi gjorde ett försök i den provisoriska spårlinan, och för att inte ha spårat sen tidigt i våras och för att ha börjat i det här vädret, så är jag jättestolt! Och vad bra han mindes ordet ”Spår”! Raketstart, haha! 😉 Det här måste vi göra oftare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s