Hundträning

Freestyletändning!

Efter freestylekursen jag hållt i helgen, blev jag taggad på att börja träna lite freestyle med SKURK! Fick dessutom förfrågan om att ha en liten uppvisning i just freestyle under Värmlands Hundmil om drygt en månad.. Så jag funderar på att, för att få en kickstart och verkligen komma igång med träningen, att göra det enkelt för oss och köra till Lejonkungen. Ett 55 sekunder kort program med enkel koreografi som jag använt mig av på kurserna. Det borde vi klara! Är jag freestyleinstruktör borde jag väl kunna ha en tränad hund i detta som kan visa upp något, eller hur? Dags att ta tummen ur baken!

Är även väldigt valpsjuk, eller kanske inte just valpsjuk.. Men sugen på en hund till. Kunna träna två hundar när man ändå är ute och tränar. Jag vill ha flera hundar runt mig.. Egentligen vet jag är kelpie är den ultimata rasen för mig. Storleken, temperamentet, glädjen, mångsidigheten.. Men samtidigt blir man ju såklart sugen på att testa andra raser. Just nu är jag bara förvirrad!

Ska ut och träna lite nu då! Hej så länge 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s