Tävling

Rallylydnadstävling

Det här kortet är lånat av duktiga Lena Lindblom som fotat så fina bilder från i lördags!

Idag blev det tidig morgon! Vi skulle nämligen in till Karlstad för 2 x rallylydnadstävling.

Vädergudarna var väl inte riktigt på vår sida. Stekande sol och riktigt varmt väder växlades med åskar, blixtrar och ösregn, hihi. Det fanns två tävlingar samma dag, så vi körde båda två. I första loppet bajsade Skurk mitt på banan…. (What!?!?) Diskade med andra ord.
Men i det andra loppet fick han 73 poäng och blev alltså godkänd – trots att jag gjort fel en av skyltarna och lyckades samla på oss -20 poäng där (tror jag?), haha! Så det måste ju gått bra med tanke på att vi klarade oss trots det 🙂

(För er som inte är riktigt insatta än, så börjar man på 100 poäng och får olika avdrag för misstag man kan göra. För att bli godkänd krävs 70 p. Får man tre godkända resultat blir man, precis som i lydnaden, uppflyttad och får en titel för den aktuella klassen, t.ex. RLD N)

Vi var flera stycken från Karlskoga. Mina duktiga kursare Anna med vovvarna, Johanna & Bullis, Sandra & Doris, Hanna & Meiya, Gunnel & Easy, Lena & Moa och så mamma och terrierflickorna var där nämligen och gjorde debuten! Jättekul att ni kom! Nu kan det bara bli lättare 🙂

Nästa tävling för oss är den 3:e september. Då tävlar Skurk och jag lydnad.. Spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s