Allmänt

Hemkommen från fjällvandring

Kom igår kväll hem från fem dagar ute på fjället, där vi levt under stjärnorna.. Nja, så underbart var det väl inte. Vi har bott utomhus i regn, storm, hagel och snö.. Verkligen skönt att vara hemma! Vi har sett massor av renar, vi har sett lämlar, Jennie såg en hermelin.. och så har vi sett björnspår! Tydligen sköts två stycken björnar under tiden vi var där, då de dragit sig ner mot vandringsleden (!). Lucky us! Är hur som helst glad att vi gjorde detta och att vi klarade utmaningen!

Bilder finns på min facebook – i en hel mapp!

Snart är det dags för både Lena Björnson-kursen och belöningshelgen. Jag längtar!

297616_10150302489777858_788927857_8180736_1106766726_n

Annonser

En reaktion till “Hemkommen från fjällvandring

  1. Men hallååå Petrus jag visste inte att du har världens finaste blogg! Det hade jag missat eller glömt, förlåt. Nu har jag hittat hit! Vad mycket roligt du gör med skurken. Och javisst hade han semester när han var hos oss. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s