Hundträning

Motivation tillbaka?

Hej och hå, nu har jag rannsakat mig själv! Vi har ju faktiskt några mål att kämpa för nästa år när tävlingssäsongen drar igång igen!

  • LP1
  • RLD1
Sen har vi ju dels specialsökkursen på Hundcampus i december. Och så hittade jag en kurs nu också, brukslydnad/appellkurs. Där är Karolina ”Lina” Pettersson instruktör, och även om jag inte gått för henne innan så känner jag bra vibbar om henne. Vi gick på samma freestylekurs för några år sedan, och sen läste jag att hon hade en del meriter.. Hon tävlar/har tävlat i högsta klasserna i lydnad, agility, sök, spår samt är med i landslaget för freestyle och har internationella meriter.. Mångsidig tjej det där! Men viktigast av allt; Jag tycker mig höras att hon förespråkar positiva metoder och glädje dessutom.. Så det kan nog bli bra! Kanske blir en appellstart i vår då? 😉 Om det finns några pengar kvar efter alla kurser, höhö…
Problemet nu är dock att.. hitta bra träningskompisar, hitta bra platser, hitta skjuts..
Det får lösa sig!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s