Allmänt

Lite snack sådär..

20111116-104830.jpg

Ja jag tänkte nog mest fylla ut bloggen lite.. Och visa mitt fina kollage på mig och Skurk som jag gjorde igår kväll 🙂

Nu har vi inget lov längre, och alltså blir det mindre av både bloggande och hundträning, tyvärr. Tidiga morgnar, sena kvällar, jobb, läxor, eget hushåll som kräver sitt och busspendling gör att det inte finns så mycket ork kvar om kvällarna. Är mest trött hela tiden och försover mig alltid. Är nog inne i en liten svacka just nu och jag längtar tills jag får börja jobba! När vi är två i hushållet, när jag har bil och kan ta mig hem snabbare och åka senare på morgonen, när jag inte längre har läxor eller ytterligare jobb efter de långa skoldagarna.. Kanske borde jag göra nåt åt det redan nu..!?

Det här blev ett klagoinlägg typ. Det var inte så jag tänkte när jag började skriva. Men nu har jag ju fått det ur mig, så då kan jag ju lägga klagomålen åt sidan 😉

Hur som helst är jag så himla glad som har Skurk som lättar upp allt och som bara sprider glädje. Han anpassar sig så efter hur varje dag blir, det spelar liksom inte honom någon roll. Han är lika glad för det 🙂

Nästa aktivitet för oss blir barmarksdragsträning på lördag, och tävling i detta på söndag! Skurk och jag ska springa 2,5 km då. Kul kul! Sen får vi ju inte glömma helgen på Hundcampus som närmar sig med stora steg .. 😀

Annonser

En reaktion till “Lite snack sådär..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s