Drag · Film · Tävling

Barmarksdragdebuten!

Ja, vi kan ju börja med att beklaga oss över förkylningen som hängt efter mig hela veckan. Valde att avstå från lördagens träning för att förhoppningsvis krya på mig till söndagen.

Och ja – det funkade! Fick dock lov att göra en liten ändring av klass för säkerhetsskull, så vi skulle bara springa 1 km. Det får räcka när man inte är helt 100%.

Tävlingen gick SUPERBRA! Jag är så stolt och nöjd över oss! Vi har inte tävlat barmarksdrag innan, och vi har knappt tränat något alls under hela året! Dessutom har vi ju en förkylning i släptåg som gör att man inte är helt fit for fight.. Men vi sprang på helt coola 04:37 min på vår kilometer – och då hann vi även med en liten bajspaus ;o)

Även om tiden är bra, och jag är nöjd över det… så är jag också så HIMLA glad över Skurks attityd – han bara drog och drog som en tok, och sprang och sprang! Underbara hund! Du är bara grym i allt du gör! Hur gör du?

Nu är jag jag självklart mer än bara sugen på att ha mer, mer, mer av detta! Kickbike och cykel i all ära.. men jag vill ju träna och springa jag också, hihi! Om hunden ska träna kan väl jag också följa med? Haha! Så Canicross (löpning med hund) och längdskidor får det bli för vår del!

Kanske dags att ta det där gröna kortet som legat och väntat på mig ett halvår eller så… Så att jag kan tävla officiellt i drag.. Ska nog pusha på mamma också 😉 Hon och Indra gjorde ju också debut idag, och det gick alldeles strålande för dem! Små hundar kan också!

Här är en video från Skurks och mitt lopp, och sedan ett foto på mamma och Indra i startfållan:

Annonser

4 reaktioner till “Barmarksdragdebuten!

  1. Wow duktiga ni!! 😀 Blir galet imponerad!

    Kelpie kommer alltid ha mitt hjärta men jag har även en kärlek till draghundar/polarhundar! Syrran har en husky och jag har följt med på husky träffar och fått prova på o köra barmarkscykel med 6-spann kickbike med Vajlo och 8-spann med släde i fjällen och man blir helt hook’ed! Kanske ska följa ditt exempel och börja ge mig själv lite träning med! Hahah 😉

  2. Åh vad roligt att ni har startat! Grattis till debuten 😀 Jag har planer på att tävla med Best när han blir stor, så sjukt kul! Ha det bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s