Hundträning

Nattsvammel om vad som är på gång

Sitter uppe och sorterar papper i pärmar. En av pärmarna är pärmen från Hundsportgymnasiet. Kan inte låta bli att bläddra där i. Inser att jag var väldigt mycket mer ambitiös och noggrann  i min hundträning då, jämfört med nu! Har t.ex. gjort en inlämning på typ 25 sidor om hur jag lärde in läggande under gång.

Idag planerar jag ju knappt min hundträning, men som jag skrev i förra inlägget, så börjar jag tänka på det nu 😉

Och jag tänker ännu mera på det idag. Det är så skönt att komma iväg på riktiga hundträningar, där det finns folk! Så på tisdag ska jag och Anna iväg och provträna på en drop-in-träning i Kristinehamn. Om vi gillar det, köper vi nog deras lydnadsabonnemang!

Dessutom funderar jag på att börja skriva kriterieplaner och föra loggbok. Måste köpa nån fin bok för det då. Eller..? Nej, på dator orkar jag inte skriva. Jag ska ju kunna ha med mig blocket överallt och kluddra i. Så, jo, ett block får det bli! Hur det nu ska se ut? Ett sånt där stort med olika flikar ”inbyggda” kanske, som ett litet register, ni vet? Ett sånt kanske!

Så, ja. Tänk om jag börjar träna lydnad i Karlskoga i ridhuset varje lördag morgon. Och sen i Kristinehamn några dagar i veckan. Det vore ju grymt! Awesome!!!! Plus mina smarta loggböcker och kriterieplaner förstås. Ja, då kanske vi skulle börja kunna komma nånstans! 😉

Funderar på att anmäla mig till lydnadshelgkurs i mars hos Thomas på Klickerklok, om det finns platser kvar. Nära och bra. Dock skriker plånboken ”NEEEEJ!”, men.. Vi behöver det! För Skurks skull, right? 😉

För övrigt ska vi dit ut, till Klickerklok alltså, och köpa mat nästa vecka. Skurk lever på Vom og Hundemat numera, och det är lite knövligt med färskfoder, men han mår riktigt bra av det, och han både bajsar och pruttar mindre. Han pruttar inte alls numera, förresten. Det var liksom hans kännetecken förut. Han pruttade jämt, och det var inga fredliga pruttar vi snackar om!

Men nej. Nu ska jag återgå till mitt! Typ, borde sova eller nåt! Tankarna far runt i huvudet lite för mycket just nu. Tur att jag har en sån förstående hund och pojkvän som känner mig vid det här laget 😉

PS1! Vårt mål för i år är numera offentligt. Vi ska:

  • Ta LP1 (har idag inga förstapris)
  • Ta RLDN (har idag ett förstapris)
PS2: Skurk är anmäld till en casting agentur för filmhundar 😉 Hoppas på jobb framöver, hihi!

GODNATT PÅ ER!

Annonser

En reaktion till “Nattsvammel om vad som är på gång

  1. En träningsbok har jag också precis bestämt jag ska köpa mig och börja kludda i 🙂 Allt känns så mkt bättre när man hittat motivationen igen och kan sätta mål. Lycka till med träningen! Och tack för ”tipset” om klickerklok. Totalt missat de håller till i Fjugersta. Jag som precis börjat lära in frisignal och allt.. Hihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s