Hundträning

Ridhusträning och klubbesök

Är på väg hem efter en tur till ridhuset. Jag var lite trött imorse, så vi missade halva timmen 😉 Det fick bli effektiv träning med andra ord!

Han entrar stället med att skälla och att vara småspeedad. Jag plockar fram godis m.m. och vi går ner i manegen. Han skäller igen och visar på alla sätt att vi nu är är. En halv minut senare kan vi börja jobba och då bryr han sig inte om de andra alls. Vi satt i utgångsställning och tränade på att sitta kvar där länge. Trots kampande malinois bara några meter ifrån oss, satt han kvar och höll dessutom ögonkontakt med mig! Vi har utökat tiden till 40 sekunder nu. Nästan i mål alltså! 😀 Får dock vara försiktig ned gnället som kommer runt 30 sekunder där. Kanske gått för fort fram?

Efter detta kortare ridhuspasset, så följde vi grusvägen bort till brukshundklubben. De har lagt in en träningsmatta i klubbstugan. Coolt! Var tvungen att se den bara när vi ändå var där ute 🙂 Såhär såg den ut:

20120121-105210.jpg

Annonser

En reaktion till “Ridhusträning och klubbesök

  1. Sorry att jag inte dök upp på ridhusträningen. Sov så djupt i gott då tydligen. Slog inte upp ögonen förrän 11:30!!! Shit det har inte hänt på mycket länge.

    Mattan ser ju riktigt bra ut på klubben 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s