Allmänt

Allt jag behöver..

Ibland känner man bara att man inte passar in. Vissa känner det ofta, vissa känner det mer sällan. Och vissa kanske inte känner det alls?

Jag känner det ofta.

Känner att jag inte passar i sammanhanget, känner att jag sticker ut. Känner att jag är i fel miljö. Och människor runt mig är min motsats på många sätt, och prioriterar helt andra saker. Känner mig bara fel i sociala sammanhang, och jag känner mig minst tio år äldre än andra jämngamla ibland.

Vem sjutton bryr sig om hundträning, skogen, träning, fjälläventyr och mysiga hemmakvällar, mer än jag alltså! Det är jag i ett nötskal och just nu känner jag att jag inte riktigt får utlopp för det. Funderar allvarligt på att flytta norrut.. Men just nu tackar jag gudarna att jag har mina föräldrar här i stan, som har liknande intressen, för annars hade jag nog gått i ide..

Liten svacka just nu tror jag. Noll motivation för exakt allting (framtiden, yrke, bostad, praktik, examensarbete..), utom möjligtvis för hundträningen då.

Satt och pysslade ihop denna igår kväll. Blev rätt nöjd, förutom att jag ångrade mig att jag satte hjärtat framför texten. Hade kanske varit snyggare om den låg bakom texten istället? Äsch, skitsamma! Budskapet går fram!

 

Annonser

5 reaktioner till “Allt jag behöver..

  1. Flytta hit! Jag älskar långa promenader, skogen, hundträning, myskvällar hemma i sällskap av hundarna – jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dessa!

    Förlåt har helt glömt att skriva detta – men kollat ett par gånger på vallfilmen på Skurk och jodå han har en hel del kvaliter i vallningen och med träning kan han bli en riktigt fin och rolig vallhund! 🙂

  2. Ser ungefär ut som mitt liv också! Hur doft som helst 🙂 I min ungdom undrade mina kompisar hur man kunde avstå fest för agility tävlingar!?! Vem vill inte gå upp i ottan, köra x antal mil, sitta i ett tält och glo hela dagen förutom en minut på banan med uppvärmning och nervarvning?

  3. Petra, om du behöver fly iväg någon gång eller bara komma bort så är du välkommen 🙂 Här finns inget annat liv än hundar! Dåligt med skog dock, desto mer fjäll och mysiga TRÖTTA hemmakvällar efter heldagar ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s