Kurs/Utbildning

Hund på universitetet

Ja, som ni säkert förstått sprudlar min hundmotivation just nu! Jag vill lära mig mer, mer, mer efter en tid då jag i princip stått still.

Har funderat några gånger tidigare på att läsa en intressant kurs på universitetet, men nu är jag riktigt sugen! Klurar på om jag ska gå ”Hundens beteendebiologi 1” som finns på distans 25% från Linköpings universitet. Intressant, vetenskapligt och gratis! Dessutom är det ju universitet, och det är ju alltid lite status 😉 Blir man sugen på att gå fler kurser, så finns ju samma kurs  i del 2 och del 3 också!

Någon som vill hänga på kanske? Anmälan stänger i och för sig inte förrän 15 april.. Men ändå! 😉

https://www.ifm.liu.se/edu/coursescms/ETE279/

3 reaktioner till “Hund på universitetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s