Skurks diagnos och rehabilitering

Strömsholm nr 3 – Hemma från magnetröntgen!

Sådärja! Det blev en lååååång dag även idag! Kl 09.00 hade vi tid på morgonen, och inte förrän kl 17.00 typ, så var vi på hemvägen med en supertrött, men relativt välmående vovve, om än väldigt groggy.

Blodprov togs, och sen sövdes han ner. Under tiden åkte vi in till Västerås och gick lite i affärer. När de sedan ringde och sa att vi kunde komma och hämta honom igen, förklarade veterinären att det tar tid att gå igenom varje bild vid en magnetröntgen, och att veterinärerna vill prata ihop sig. De ska ringa inom en vecka. Jag fick dock höra, av det lilla de sett, att det eventuellt kan vara nerver i kläm, och att hans ryggmärg var lite annorlunda (men det behövde inte betyda något). Men som sagt, mer får jag veta om några dagar!

Nu undrar jag bara.. Räknas det som doping nu, när han varit nedsövd och sådär? Är anmälda till lydnadstävling på söndag.. Någon som vet?

Nyinköpet! När vi gick i affärerna i Västerås köpte jag detta! Mitt första skidpaket! Skateskidor, kombipjäxor och skatestavar, till ett riktigt bra pris! Såååå nöjd! Jag SKA ut och åka – med eller utan hund… 😦

(PSSSST! Ser ni förresten det svarta tassavtrycket i bakgrunden, det som hänger på anslagstavlan? Det är Nickies tassavtryck, som ska få pryda min kropp inom en snar framtid… 😉 )

Annonser

3 reaktioner till “Strömsholm nr 3 – Hemma från magnetröntgen!

  1. Låter som en lång dag. Då väntas det bara på tolkningen av plåtar också då.

    Angå doping … injektioner har karens på 7 dagar såvida inte det som injecerats har längre karens. De flesta medel de använder vid sövning har 7-28 dagars karens om ja ginte missminner mig. Det lättaste är ju att kika på hans papper vad de gett honom o sen söka i den där ATC-listan som skk har.

  2. Har ingen bra koll på sånt men vet att om han fått metacam så är det 28 dagars karens. Tror det ska finnas någon lista på SKK.

    Va kul med skidor. Jag är jättesugen jag med. Du får berätta om det är väldigt fysiskt ansträngande som tex vid jogging. För så är det onödigt för mig att köpa det, då ja inte får anstänga mig så mycket. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s