Tävling

Dalande motivation och inställd tävling

Dalande motivation? Inte så konstigt heller..? Har beslutat mig för att inte åka på tävlingen på söndag, den som vi taggat så till.. Det verkar som att regelverket säger att han är dopad fram till måndag åtminstone, eftersom han inte fick göra magnetröntgen förrän igår (medlet vid nedsövning klassas som doping). Det där med regler och bestämmelser är svårt, när det finns undantag hit och dit också.. Men för att inte chansa och tävla med dopad hund, stannar vi hemma. Lika bra, för jag har ingen motivation och det känns inte som att tävlingen kommer gå bra ändå..

Plötsligt har jag liksom tappat allt av den där glädjeyran och kursyran som jag nyss hade. Nu bryr jag mig inte om kurser eller tävlingar.. Vet inte vad jag bryr mig om längre, allt bara sjönk. Nu vet jag att han inte är dödssjuk, tack och lov! Och han kan få ett gott liv ändå, tror jag.  Det är bara det här med att man får lägga saker på is, sånt man velat göra med Skurk. T.ex. draget som vi båda förälskade oss i.. Det är ju alltid tråkigt. Och ännu tråkigare är att veta ännu mer vad ont han har, min silverklimp.. Varje gång jag ser på honom tänker jag på det.

Blä. Usch. Fy. Jobbigt och tråkigt. Men som sagt, jag tröstar mig med att det kunde varit värre. 

3 reaktioner till “Dalande motivation och inställd tävling

  1. Förstår det gumman.. Det blev en lite annan vändning. Och man får bli besviken och tycka att det är helt värdelöst att han skulle drabbas av detta. Ni har en tuff väg framför er men ni går den tillsammans och kommer vara med om mycket ändå och har många år tillsammans framför er. Ta hand om er båda! ❤

  2. klart att man blir ledsen och deppig! när man känner att just det som är en ständig ljuspunkt som drar en framåt försvinner, försvinner liksom drivet och engagemanget med. ni kommer säkert hitta nått nytt som ger tillbaks den där speciella känslan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s