Allmänt · Drag · Skurks diagnos och rehabilitering

A walk to the town och DRAGLÄNGTAN

Just varit ute med mamma och tre fina hundar. Gick in till stan, fick ärenden utförda och improvisationtränade lite lydnad på torget. Drygt 8 km blev det ändå 🙂 Ikväll får alla tre hundar återförenas igen när vi ska se melodifestivalen och käka tacos i Stackfallet 🙂

Förövrigt är jag SÅ avundsjuk på alla jag läser om, som kan vara ute och åka skidor med sina hundar! Jag vill ju också.. Även om jag inte har sysslat mycket med drag (närmare bestämt några få skidturer, löpturer och en tävling), så vet jag att jag älskar det och jag bara vill, vill, vill ha mer av det! Det är en obeskrivlig känsla och det är samarbete på ett helt annat sätt än i till exempel lydnad. Och så är man ute i friska luften och motionerar tillsammans, och får adrenalinkickar som heter duga! Dessutom är Skurk en stjärna, en naturbegåvning, vilket bara gör att det lockar ännu mer..

Det känns fel att sakna draget och bli ledsen för att jag inte kan träna det med min fina grå, som jag vill. Själviskt, känns det till och med. Jag menar, Skurk har ju faktiskt ONT. Han har RYGGPROBLEM, och jag klagar på draget. Men eftersom det här är en blogg, och man får skriva av sig, så gör jag det 😉

Tänker ibland, att om det bara kommer lite snö, så kan jag börja tjuvträna med skidåkningen. Bli lite bättre, så att vi vågar åka ”på riktigt” tillsammans sen, ja ifall att Skurk kommer att få dra i framtiden liksom. Drömmar..

Eller bara det kommer snö så kan vi ut och åka och så får Skurk springa bredvid. Det borde ju inte vara något problem, eller hur? Inte alls samma sak, men så nära det går att komma 🙂

Annonser

4 reaktioner till “A walk to the town och DRAGLÄNGTAN

  1. Huvudsaken är att du har ett sug efter draget, hur mycket snö det är kan du ju inte styra över. Ut och spring tills vidare! 😉 Håller tummarna för att Skurken inte ska behöva känna av sin rygg alldeles för mycket!

    1. Jo springa går ju! Men det är helt klart roligare om man har hund framför sig, annars ser jag ingen mening med det just nu tyvärr 😉

  2. Vet hur det känns jag skulle också vilja åka skidor eller nått med Taxi, men kan ju inte de :/, men jag är nu glad for att jag har en underbar hund även om man inte kan göra allt, de finns annat man kan göra 🙂 Hur är de med hans rygg nu ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s