Drag

ÄNTLIGEN!

Ja, äntligen kom snön till Karlskoga! Dagens väder bjöd på snö, nollgradigt och sol – underbart! Bestämde mig därför för att idag, då skulle jag minsann ge mig ut på skidorna!

Efter mycket om och men, och en halvtimmes letande på skidspår.se, så beslöt jag mig för Bråtenspåret här i Karlskoga. Det gick väl.. relativt bra! Lite ostadigt och lite nytt, men.. Jag ramlade bara en gång! Eller, nej, två gånger! Hihi, jag har ju inte åkt vare sig med skateskidor eller använt skatetekniken innan, så det kanske inte är så konstigt. Knappt åkt vanliga skidor heller, för den delen.

Skurk fick vänta under tiden jag åkte, även fast att han tokskällde och ville med när han såg all utrustning plockas fram. Stackarn. Efter att jag kört mitt skidpass så fick han komma ut, springa lös med mig en sträcka. Sedan vände vi, och de sista 50 metrarna fick han testa att dra mig på skidorna i skritt, men vi lade av, då det märktes att han inte var i form för det. Verkade verkligen som att han hade ont, älskade vän ❤

Tyvärr var jag lite för optimistisk med snön, så jag lyckades förstöra skidorna.. Glömde att vi inte bodde i Norrland, tror jag.. Åkte på, och så helt plötsligt hoppade det till och jag höll på att välta. Jag hade åkt över grus! 😥 Nu är mina sprillans nya skidor repiga och hackiga på undersidan. Dumma, dumma, dumma, jag…

Efter skidturen gick vi en liten sväng i skogen med Skurk och han fick springa fritt. Konstigt nog hoppade han över ett STORT nedvält träd flera gånger. Hmm.. Han är så svår ibland, Skurk. Ibland visar han tydligt att han har ont, och ibland hoppar han och har sig som inget annat..

Du är världens finaste. Jag älskar dig! ♥
Annonser

En reaktion till “ÄNTLIGEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s