Allmänt

Nu får jag väl bestämma mig!

Nu måste det ske snart alltså! Har funderat sen i somras, höstas typ.. Tassavtryck från min första hund (Nickie) ska tatueras in, men frågan är VART. Vill att det ska synas, men ändå inte. Har funderat på högt uppe på mitten av ryggen, nedre nacken liksom. Men.. jag vet inte! Kan jag inte bara bestämma mig.. Idéer?

Annonser

En reaktion till “Nu får jag väl bestämma mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s