Skurks diagnos och rehabilitering

Problem

Fick just en räkning hem tillsammans med Skurks muskelavslappnande medicin som han ska få i tio dagar. OCH jag fick en chock! Ca 900 kr – det är ju 90 kr per dag! Herrejösses!

Just nu får man lite pengaångest. Kostnaden jag lagt ner bara på veterinärvård den senaste månaden är mer än vad det kostar för mig att bo här. Då känns det lite hårt. Speciellt när man lever på CSN-pengar. Nästa månad behövs bensin för 50 mil, ny medicin, rehabbesök och återbesök med eventuell röntgen igen.. (x antal tusenlappar med andra ord)

Det blir som ett nytt sätt att leva på! Jag trodde att jag hade lite pengar innan, men nu får man ett helt annat perspektiv att se på det. Man får helt enkelt lära sig leva snålare, så snålt som det behövs. Jag ska jobba extra på lovet också. Blir ju lite extra pengar i kassan!

Nu funderar jag på om jag ska byra praktikplats eller inte. Jag vill jättegärna vara på min praktik i Stockholm på 4H-gården, MEN jag vet inte hur jag ska lösa det med hundvakt, och jag vet heller inte om jag är beredd att vara utan honom så länge.. Det handlar om hela sex veckor, med start vecka 11 – så det är ju snart.. Utbudet i Karlskoga är väldigt litet, men man kanske kan hitta något ändå?

Som sagt, jag vill inte lämna honom. Igår haltade han två korta tillfällen när vi gick promenad, och han pep i trappen på vägen ut. Hoppas verkligen inte att det är på väg åt fel håll! 😦

Allt för dig älskling! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s