Drag

Lately – Skidor, promenader och mys

I förrgår gjorde jag någonting som jag läääänge velat göra.. Jag tog en skidtur, en riktig skidtur! 😀 Söta Jennie i min klass var mitt ypperliga sällskap och vi tog först en vända på den stora åkern, och sedan tog vi ett varv i det belysta motionsspåret. Svetten rann om mig, mer och mer, i takt med att mörkret anlände. Jag var helt slut efteråt! En hel timme var vi ute och blandade klassiskt och skate. Underbart! Längtar till nästa tillfälle!

När jag kom hem från skidturen var jag vrålhungrig, supertörstig och supertrött. Vaknade nästa morgon med huvudvärk och yrsel och någon feberliknande känsla. Att jag nästan alltid lyckas bli sjuk efter första träningspasset efter ett uppehåll. Suck! Men det var värt det 😉

Tyvärr var ingen hund med, vilket ju känns lite tråkigt.. Men när jag får ordning på min egen åkning kan ju Skurk få springa med lös, där det är tillåtet med hund 🙂

Från och med igår är jag hund- och husvakt ett par dagar framöver. Hundarna ska ju ut oavsett hur man mår, så efter några tabletter och glas vatten begav vi oss ut på en supertrevlig promenad igår med Anna och Bonus. Tack för det! 😀 Dock höll Indra på att ta livet av både mig och sig själv.. Just när jag börjat ropa in Skurk, och ska koppla hundarna innan vägen, så drar hon efter ett ensamt rådjur och de for båda två iväg med ljusets hastighet – över gärdet, mot vägen, där det kom en bil… TUR att hon stannade, och TUR att hon hade reflexer, säger jag bara.. Fy fan! Indra, Indra.. älskade, våghalsiga terrier…..

Nu ska jag väl börja plugga lite Grönt kort. Till veckan ska jag ta det! Grönt kort för dragtävlingar alltså. Jag är taggad! 😀 Nu hoppas vi bara att Skurk kan få tävla i framtiden!

(Eller så tar jag och tränar några moment med hundarna istället, hmmm..)

Bilder från idag och igår kväll (plus skidbilden igen, som jag inte vet hur jag får bort..) Såhär mysigt har vi det 😀 :

Annonser

En reaktion till “Lately – Skidor, promenader och mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s