Skurks diagnos och rehabilitering

Jobbigare än jag trott

..att tvinga sin hund att ligga i soffan hela dagen, att inte få svara på lekinviter, att inte kunna låta honom få springa fritt, att inte lägre kunna ligga i sängen och busa tillsammans.. Att han inte ens får vara på tomten eller umgås med Indra och Nicke, för då kan han inte ligga och vila.

Skurk är initiativtagaren som helt plötsligt ska få dissen för allt. Vad svårt att blev. Strypa hans livsglädje sådär – fast jag egentligen inte vill. Att gång på gång se hur han bygger upp förväntningar, som han sen inte får ta del av.

Och det är jobbigt att inse att han och jag inte kommer kunna vistas någon annanstans än hemma, för då stissar han upp sig. Inte ens hos hans hundvakt där Indra och Nickie bor. Vi kommer isolera oss och jag kommer tvingas se på hur min hunds livsglädje slocknar. Tungt och instängt.

Så känns det nu. Gode Gud, låt han bli frisk. Snart! Och hoppas att alla dagar känns bättre än idag, dag 1..

20120222-190814.jpg

Annonser

En reaktion till “Jobbigare än jag trott

  1. Vet precis hur du känner! ❤ Gick igenom detdär med Sinus och det är så fruktansvärt tungt men kom ihåg vi gör det för deras Skull. Skurk kommer tacka dig en dag, då kommer detta vara värt det! Det vet jag. En dag i taget Petra, ni fixar detta, jag tror på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s