Skurks diagnos och rehabilitering

Vill bara sjunka genom jorden

Igår kväll när vi kom hem, så undrade jag var den där massageapparaten var. Efter diskussioner fram och tillbaka så visade det sig att den hamnat på bilens tak.. och där låg den ju inte kvar när vi kommit fram, så..

Ringde Strömsholm, och de var gulliga och gick ut och kollade på parkeringen, men utan vinst. Den kunde alltså ligga var som helst efter vägen. Good news är att den kom fram, inte långt ifrån parkeringen. Bad news är att den blivit påkörd och låg i flera delar, omöjlig att laga..

Har varit så himla ledsen och besviken idag. Har skämts nåt så otroligt! Jag har i alla fall beställt en ny åt Strömsholm nu, och den borde komma hem till mig på fredag senast. Kostade knappa 3000 kr, trodde nästan det skulle kosta det tiodubbla! TUR i oturen! Kanske beställer en till oss själva sen, man får hyra dem nämligen 🙂

Novafon MK-3

Känns som att man hänger på Strömsholm stup i kvarten. Stammisar liksom. Förutom det här med intraljudsapparaten fram och tillbaka, så var vi tvungna att ringa upp och kolla om vi kan gå tävlingslydnadskursen hos Klickerklok om en vecka. Det kunde vi inte. 😦 Väldigt trist måste jag säga… Känns som att vi aldrig får komma framåt!

Dessutom hittar jag inte fakuran till den dyra muskelavslappnande medicinen – slarvmaja! Och så måste jag antagligen ringa en gång till idag och kolla om de skickat hit receptet för Skurks nya Rimadyl. Och så måste jag byta tid för rehabbesöken. Och musten har gått ur mig. Lov är dåligt, för då gör man inget vettigt. Man sover och går ner sig och har tid att tänka på saker man inte borde. Måste rycka upp mig, jag vet! Men just nu orkar jag inte 😀

Annonser

2 reaktioner till “Vill bara sjunka genom jorden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s