Företaget · Film · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Rullar vidare (film freestyle)

Det rullar på, det rullar på. Skurks skrittande går framåt! Tycker att han blivit mycket mer lugn som hund. Kanske börjar han vänja sig? Han har inte gjort något alls de här dagarna, bara fått varva ner liksom. Imorgon tänkte jag börja lite smått med hjärngympa tänkte jag. Vi ska fixa till det där ”sitta fint”!

Var iväg till Arken Zoo här i stan innan jobbet. Det visade sig att VGW-bältet/selen som jag var på jakt efter just NU är på kampanj! Hur mer tur får man ha liksom 😉 Dock fanns inte Skurks storlek, så det kommer att behövas skickas tillbaka och byta.

Det som ligger närmast i tid just nu är nog föreläsningen som jag anordnar på onsdag! Maria Brandel kommer! Ojoj! Kommer bli väldigt spännande! 😀 Har inte fått in så många anmälningar som jag hoppats på än, men går i alla fall nätt och jämnt plus! Gissar att det kommer in många sista-minuten-anmälningar dock. Än är det några dagar kvar.. 🙂

Jösses, jag är så speedad när jag jobbat kväll/natt på fritidsgården. Pimplar kaffe som satan och kommer hem sent efter att man gått och hämtat Skurk och går hem igen efter jobbet. Man kommer inte i säng på några timmar typ. Har i alla fall roat mig med att kolla gamla videoklipp. Här är ett jag fastnade för, på min älskade Nickie, när hon och jag har freestyleuppvisning. Världens sötaste hund och min läromästare. Hon kommer alltid ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Hon är början på allt, på mitt hundliv och hundintresse!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s