Företaget · Film · Skurks diagnos och rehabilitering

Vad vi gör nu för tiden

Ja vad gör vi? Vi tar det lugnt. Jag går i skolan om dagarna, och Skurk blir rastad av antingen farfar eller mamma/pappa på lunchen. Kommer hem runt 16.30 om dagarna, och då blir det en rastning till för min fina herre. Och så typ 1-2 rastningar till under kvällen då. Jag skriver rastning, för det känns då inte som någon promenad!

Måste säga att jag saknar promenaderna. Speciellt när det är fint väder och man är ledig! Det är skönt att komma ut regelbundet. Känner det nu, när jag inte har den rutinen.

Men det verkar inte gå någon nöd på Skurk! Inte än i alla fall 🙂 Han sussar sött, får nåt ryck med leksakerna ibland förstås, men annars är det lugnt. Massagaapparaten har han börjat slappna av inför och uppskatta 🙂

VGW-bältet/selen är på gång! Tror att jag får det i helgen. Det var slut både här och i Stockholm så jag har lyckats få tag på ett i Örebro! Koppelträningen går bra nu och han skrittar allt som oftast, men ibland är det skönt att ha en sån sele, och speciellt när han inte är med mig, utan med hundvakterna!

Idag har vi faktiskt gjort lite hjärngympa igen! Se filmen nedan:

(Förresten är det ca 40 anmälda till onsdagens föreläsning och jag går inte back längre! Pratade med Maria i telefon idag och det känns jättebra. Ser fram emot det!)

2 reaktioner till “Vad vi gör nu för tiden

  1. Awh söte va duktig han är! 😀
    Försöker lära vajlo detta med men har är på tok för ivrig 😉
    Blir att backa några steg och börja om, ska prova så som du gjort ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s