Företaget · Skurks diagnos och rehabilitering

Då var det dags igen! – Strömsholm nr 6

Ja! Kände att det var dags att blogga lite. Har ju satt det i system att blogga efter Strömsholmsbesöken tydligen, så.. då får jag väl se till att följa det! 😉

Dagens besök visade att han blivit mycket bättre i musklerna, mindre stel alltså. Han tar inte ut stegen på bakbenen så bra, vilket hänger ihop med att han inte kan sträcka ut bakbenen så mycket. I hemläxa fick vi att stretcha just bakbenen efter varje promenad. I läxan ingick också att sätta band på benen, så att han lyfter dem mer. Annars ska vi fortsätta med besöken, intraljudsmassagen, tabletterna och promenaderna (som vi numera kan få lägga in lite kontrollerad trav i, mellan två lyktstolpar t.ex.).. Mycket att tänka på! 😀

Nästa besök är på måndag. Då ska han till ortopeden på återbesök, och en timme efteråt har han tid på rehabet. Då följer mamma med honom, eftersom jag är på praktik. Han ska bo med mamma & pappa under praktikens första två veckor. Kommer ju sakna ihjäl mig! 😦

På torsdag blir det jobb på fritidsgården igen. På lördag föreläsning för Tobias Gustavsson ”Spårhunden och lukterna”, och på söndag ska jag instruktöra på valpträff för ett gäng labradorer. Sen drar jag till Stockholm på praktik… Läskigt!

Annonser

En reaktion till “Då var det dags igen! – Strömsholm nr 6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s