Allmänt

Köpa-hund-sjukan slår till

Bild

Japp, precis som jag just skrev på FB, så har jag blivit köpa-hund-sjuk. Varför? Jag vet inte. Är det en känslomässig period, eller är det ”på riktigt”? Är nu en bra eller dålig tid att skaffa en till hund på? Det kan vara både och.

Jag vill inte sätta Skurk åt sidan, och jag vet att han inte har kommit långt i sitt liv.. Men samtidigt så vill jag inte lägga all press på honom, som min enda hund, att han ska behöva motsvara alla min förväntningar. Om han aldrig kommer att kunna bli en bra draghund t.ex. och jag supergärna ändå vill syssla med drag, ja då är det väl bättre att jag lämnar över det ansvaret åt en annan hund?

Precis som jag skrev i statusen, så är det det enda jag vet om min framtid – att jag älskar hundar och att det är JAG helt enkelt. Vänner kommer och går, jobb kommer och går, men mina hundar består! Så är det. Jag vill leva med hund och jag vill utvecklas och jag vill, vill, vill så mycket.. Jag har ju redan en hund, så vissa prioriteringar gör man ju redan. Jag träffar inte kompisar ofta, jag är inte utan Skurk så ofta.. Hellre tränar jag hund en fredagskväll än att vara ute på krogen. Alla gånger!

Nu finns det en valp ur en speciell kull som jag är nyfiken på. Kanske är inte valp något för mig, tänkte jag sedan.. Så har hittat tre vuxna hundar av draghundstyp som söker nytt hem också.. Hmm.. ska jag, eller ska jag inte, är frågan..

Annonser

En reaktion till “Köpa-hund-sjukan slår till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s