Hundträning

Första träningspasset på två månader!

Åh vad underbart! Det blev ett kort pass. Vi var nog ute i typ 40 minuter, inte mer. Då hann vi med två enkla uppletandeskick i en uppförsbacke i skogen, ett minipass i fotgående i skogen, och därefter ett lydnadspass på en grusplan i ett bostadsområde. Hur sjutton vi hann det på den korta tiden, är en bra fråga. Men jag gissar på att det var intensivt och kvalitativt! 😉

Hade med mig nya kampskinnet ut och det uppskattades STARKT! Hur som helst for Skurk iväg som en.. ja.. jag vet inte, men fort sprang han! Och han kom tillbaka med den efter några glada rop från min sida. (Han har svårt för att komma tillbaka med leksaker och kan ibland släppa den efter vägen. Men det är väl en träningssak! Någon som vill hjälpa till kanske? 😉 )

Eftersom han hade en sån himla fart och dessutom kom tillbaka med leksaken, så tänkte jag filma utskicket därefter.. Men jag insåg min begränsning – varje gång jag försöker filma mig själv och Skurk samtidigt som vi tränar, så går träningen sämre och Skurk ser frågande ut. Jag är tydligen inte kvinna nog för att kunna fokusera på två saker samtidigt, hihi. Så film kommer den vackra dag då jag har både mobil/kamera och sällskap med mig ut!

Efter passet gick han och la sig på en gång, trots att vi käkade köttfärs bredvid! Märks att han inte är van att träna! Han har ju varken fått träna lydnad eller gått promenader direkt sen han började rehabiliteringen.. Förrän idag då! 😀

På lördag ska jag till Kungsörs hundarena. Då är det clinic för Maria Brandel på temat grundträning. Jag ska samåka med tre tjejer från Mälarö Hundungdom som jag aldrig träffat. Blir skojigt att träffa andra hundtjejer från Ekerötrakterna, och inte minst att få lyssna på Maria igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s