Skurks diagnos och rehabilitering

Livrädd

Vet inte vad jag ska tänka. Kanske överreagerar jag? Det hoppas jag verkligen att jag gör! Men, jag kan inte låta bli tankarna och känslorna som forslas runt i kroppen. För de har uppmärksammat att Skurk skriker, ofta. Typ varje dag. Han har ont och har har fått förlängd kur på Rimadyl. Jag hoppas att det hjälper, såklart. Men jag är rädd. Jag är livrädd för vad som komma skall. Hur kommer det här utvecklas, och hur pass snabbt? Och är det värt ett liv i ständig rehabilitering där endast skrittande är tillåtet?

Antagligen är det bara ovissheten och alla känslor som talar nu. Men faktum kvarstår, jag är livrädd. Och på onsdag blir jag klokare. Lite läskigt. För jag vet inte alls vad de kommer säga. Han har ju inte blivit bättre i alla fall.

Bild

Ser fram emot fina sommardagar med dig, min guldklimp ♥

Annonser

3 reaktioner till “Livrädd

  1. Vackra charmiga Skurk. Det är jobbigt när de har ont, blir ju skönt att de får kolla på honom igen så du vet läget. Lättare att lägga upp träning och sånt när man har lite mer kött på benen. Håller tummarna för er på onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s