Skurks diagnos och rehabilitering

Strömsholm nr 8

Idag var det dags igen, efter en lång tids frånvaro från Strömsholm. Tydligen har de renoverat rehabet och rehabpersonalen har blivit sjuka av kloret, om jag förstod det rätt. Hur som helst – skönt att vara där igen!

Följande saker nämndes:

  • Han har blivit stel i musklerna igen, även om det inte är lika stelt som från början.
  • Jag ska ta upp massagen igen och massera honom varje dag i en vecka framöver, och sedan fortsätta med det regelbundet.
  • Dåligt att han fått så ont (mer än tidigare!) så fort medicinen försvunnit! Ortoped Lennart ringer upp oss tisdag nästa vecka och pratar mer om hans symptom. Kanske behövs ytterligare en magnetröntgen för att se hur allt utvecklats… *pengakriiiiiiiiis*
  • Jag ska släppa tankar på att ”han måste få gå ut och gå promenad”. Han ska få rastas och göra sina behov såklart, men sedan ska jag bara tänka ”träning” eller ”aktivitet”. Går vi i koppel ska hela rundan vara skritträning, men annars får jag gärna ha honom lös, men ha fokus på TRÄNING/AKTIVITET. Gå i ris, simma, träna lydnad, hitta på saker, gå långsamt och strosa och upptäcka… Variera mig! Och inte gå för mycket på hårt underlag; asfalt t.ex. Det här blir inte svårt alls! Jag skrev ju nyligen ett blogginlägg om att jag faktiskt brukade hitta på saker på ”promenaderna”, så det gör vi ju redan! 🙂
  • Han ska fortsätta med Rimadyl tillsvidare.
Annonser

2 reaktioner till “Strömsholm nr 8

  1. Var ju varken bu eller bä, men var ju skönt för dig att få komma dit o prata.
    Vi forstätter hålla tummar o tassar för er! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s