Skurks diagnos och rehabilitering

Mitt liv löser sig! + Friskvårdstankar

Haha, älskar min rubrik på det här inlägget. Men det är så, det löser sig ju 😉 Idag är en bra dag, för jag har insett att jag kommer kunna leva i sommar! Mitt sparkonto, skattepengarna och min lön från mina få arbetstimmar räddar min plånbok. Jag har dessutom jobb en månad som fritidsledare, och utöver det kommer jag att börja jobba på Systembolaget, med start på måndag med utbildning i Stockholm! Gud vad kul! Sommaren är räddad! Och jag LÄNGTAR tills jag får lite rutiner och får börja jobba! Få ett normalt liv liksom 😀 Kanske är inte körkort, tatuering och en till hund så himla långt bort nu, hihi? *drömmer mig vidare*

Det enda som tar ner mig på jorden nu är fina Skurk. Andra tänker inte på det, men jag gör… Jag tycker att han verkar dämpad, ledsen, slö… Fast med mycket små tendenser, inget jättemärkbart egentligen… Men jag ser det. Han kan leka och träna som vanligt, men där emellan känner jag inte riktigt igenom honom. Han är trött och han inte alltid den där pigga blicken. Jag tror faktiskt inte att jag är paranoid, men jag blir lite småskraj. Kanske är det medicinen som påverkar? Hörde något om att Rimadyl kunde påverka hunden, så att den blir trött typ. Någon som vet något om detta?

Förresten! Nu fick jag en impuls. Kanske skulle beställa hem nån BRA friskvårdsbok (för hund förstås!) som passar oss, så att jag kan få lite fler idéer på saker att göra med Skurk. (Någon som har förslag på vilken bok?) Och sen blev jag sugen på att göra ett friskvårdsschema (rehabschema kanske det heter i vårt fall?), som vi fick göra i skolan när jag gick på Hundsportgymnasiet. Ni vet, som ett träningsschema för oss människor på gymmet, fast för hunden istället? Vad taggad jag blev nu! Tappar lite intresset att gå ut ibland när vi inte ”får” promenera längre…


Sommarkänslor med mitt silverhjärta ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s