Företaget

Mitt examensarbete

Ja, nu har jag tagit examen och är äntligen examinerad FRITIDSLEDARE! Grymt! 😀

Jobbar som fritidsledare en månad i sommar på en lägergård, och därefter jobbar jag på Systembolaget i grannkommunen (har redan varit på utbildning och är helt lyrisk!). Ska bli spännande, båda två! I helgen ska jag också iväg och hålla kurs (jag som inte skulle hålla kurs på ett tag… märkligt 😉 ) på Forshaga Brukshundklubb. Rallylydnad står på schemat då!

Men här kommer mitt examensarbete för dem som är intresserade! Tryck på länken nedan!

Hunden – ett uppskattat redskap i socialt arbete

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s