Allmänt

Snor ett citat och gnäller lite

Snodde ett citat från Facebook som lika gärna hade kunnat vara mina ord. ”Just när jag vant mej vid gårdagen, så kommer idag.”

Livet går, tiden går. Jag hänger inte med. Känns som att jag har så mycket som jag vill göra, och så mycket som jag måste styra upp med mitt eget liv för att allt ska vara bra. Men det blir bara tyngre, för jag hinner aldrig komma i fas. Och drömmar och mål som är vad som håller en uppe…går i kras. Jobbig känsla.

Det finns nog bara en sak som kan få mig att bara le, slappna av och bara vara i nuet. Ni vet redan svaret innan ni läste klart föregående mening. Självklart är det Skurk! Älskade lilla hjärtegull!

Har jag förresten sagt att vi bytte tillbaka till Vom og hundemat igen? Kom att tänka på det, bara sådär, höhö. Kanske sa det för ett tag sen? Ja ja, hur som helst insåg jag att även om det kostar, tar plats, är knövligt och är svårt att få tillgång till.. så är det värt det, för min hund mår bra och jag vill ge det bästa till honom. Så, så är det! Mjäll, äckliga pruttar och massor av bajs (som han fick när vi provade torrfoder) är inga bra tecken på ett foder 😉 Med VoH mår han dock bra! Så, välkommen tillbaka du fullproppade lilla frys och blodiga knivar!

Nu ska jag gå och massera min fyrbenta vän med Novafonen! Tolka mig rätt. Jag är inte alls så duktig på att massera ofta som jag borde vara. Men ikväll är jag det! ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s