Allmänt

Semestern

Klockan är över midnatt och det betyder att det är måndag – min sista semesterdag! Och idag ska vi nog mest ta det lugnt, eller jag ska in till optikern för att göra en synundersökning (eftersom jag tar tag i körkortet, oh yes!), och sedan tänkte jag svettigt traska upp de dryga två kilometerna till mamma och pappa med stora tvättkorgen över axeln, le supergulligt och tindra med ögonen, i förhoppningen att få låna deras tvättmaskin. Det suger liksom att inte ha egen tvättmaskin förstår ni (eller diskmaskin heller för den delen), och det suger att jag i princip bara kommer åt tvättstugan en timme varannan vecka. Men nog om det. Detta ska vara en till största delen HUNDIG blogg, tänkte jag ju.

Så hur som helst. Jag skulle ju säga att vi ska ta det lugnt idag, för vi har hållt igång hela ledigheten! Långpromenad med Bella & Madde (ja, nån enstaka gång kan han väl få gå, tycker jag!), träning med Bea, träning ensam och träning med både Bea & faster Annica. Och sen en del ohundigt, men det tänker jag inte skriva nu, för det hör inte hit. Men jag har umgåtts med Skurk hela dagarna i alla fall, underbara hund!

Idag tog jag med mig ”Lydnadsträning i teori och praktik” till träningen på bruks (med både Annica och Bea för övrigt) ifall jag behövde inspiration. Det behövde jag. Började bläddra i boken och insåg att OJ, vi kan ju nästan redan appellen! Bara framförgående kvar på lydnadsdelen – men det borde väl inte vara för svårt om man heter Skurk, mohahaha! Han är kingen av att gå framför mig kopplet kan man säga! Nu ska vi bara minska på dragningskraften när han är där också 😉 Men shit, vad hände med gå-fint-i-kopplet-träningen egentligen? Avtog det eller? :O

Annonser

2 reaktioner till “Semestern

 1. Hihi….ja visst är Skurk en naturlig begåvning i framförgåendet 😉
  Ja det var kul igår, roligt också m ny hund o förare!
  Ja satsa på appellen ni, vi kanske skulle lägga ett appellspår nästa gång?
  Kramkram ❤
  "Faster Annica m tok Fanta"

  1. Visst är han! Naturbegåvning 😉

   Jätteskoj att åka ut och träna! Det gör vi gärna fler gånger i sommar! Ja.. nu är vi lite sugna på appellen.. Ett spår låter alldeles utmärkt! Det går lite glest mellan spårtillfällena här för vår del tycker jag, hihi!

   Kraaam! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s