Allmänt

Skurk på semester och ridtur

I lördags tog vi en tripp ner till Göteborg , där vi skulle på dop för en av mina bästa kompisars lilla dotter. Efter dopet fick vi övernatta hos min kompis, men då det ansågs bli för mycket om Skurk följde med dit, (vaddå, han märks väl knappt? Eller….? 😉 ) så tog supersnälla Ida hand om honom ett dygn. Ida och jag gick i samma klass på Hundsportgymnasiet och hon bor också i Göteborg. Skurk har haft det TOPPEN hos henne och varit på lyxsemester! Han har fått följa med Ida på jobbet och han har fått åka bil där han fick sitta i knät och spana ut. Dessutom har fått följa med henne i stallet och ut på ridtur, minglat med folk och sen har han fått sova nääääära och mysa i sängen. Underbart, säger Skurk!

Under resan har jag även fått träffa två jättefina vovvar (en framtida avelstik och hennes pappa), och deras trevliga ägare såklart. Tiken ska paras i höst och jag är mycket intresserad… 😉 Kanske åker vi ner igen när hon ska tävla på SM i slutet av augusti!

Idag har jag börjat jobba på Systembolaget igen. Har ju jobbat en månad som fritidsledare, men nu är det sommaruppehåll där, och då har jag haft en sån tur att jag får jobba på Systembolaget. (Kommer att jobba halvtid som fritidsledare i höst sen) Som tur var har jag väldigt snälla och hjälpsamma kollegor som hjälper en virrhöna som mig 😀 Trivs bra där i alla fall och idag när jag kom dit hade jag fått tre böcker som jag tänkte läsa igenom och plugga in. Handlar om mat och dryck och alkohol av olika slag. Intressant!

Idag har vi i alla fall varit ute och ridit, jag och Skurk, med vår kompis Hanna. Det gick faktiskt bra, men han går upp i varv lätt! Här kommer två bilder från dagen:

Skurk och pållarna 🙂

Såhär trött var Skurk efter stretchingen!
Började blunda redan innan vi åkt därifrån 🙂

Annonser

En reaktion till “Skurk på semester och ridtur

  1. Vilken superhundvakt:) Låter som om Skurk har haft det toppen hos Ida 🙂 Kul att matte har det bra på Systemet med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s