Skurks diagnos och rehabilitering

Jag vet fortfarande inte hur jag ska ställa mig till det

Ja, till spondylosen alltså. Hur mycket ska jag ändra på hans liv? Hur mycket ska jag plocka bort? Skurk ÄLSKAR att springa fritt och han älskar att vara i skogen. På ridturen igår studsade han fram och var så glad.

Om man stretchar och masserar då och då, och gör övningar nästan varje dag.. Kan han då få leva ett ”normalt Skurk-liv” i övrigt? Det vill säga att få springa i skogen, att få busa med sina favorithundkompisar och kanske få följa med ut på löprundor (okopplad, om han inte får dra)?

Just wondering. För nu vet jag inget och allt blir som det blir.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s