Tävling

Ingen tävlan

Idag är det träningstävling på klubben, men jag jobbar. Missar även KM och träningshelgen på klubben pga jobb, (Trist att KM är lagt på en veckodag!) samt utställningen i Askersund som vi pratat om lite. Så ni inte förväntar er att höra resultat, eftersom jag nämnt dessa tävlingar för en del 😉 Men vi ska ut och tävla när jag har mer koll på hur jag jobbar i höst! Har fått ett preliminärt schema, men det kommer med stor sannolikhet justeras lite, så jag avvaktar.

Missförstå mig rätt – jag är SÅ GLAD att jag har jobb! Ville bara meddela detta som sagt 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s