Hundträning

Spår igen – hårda!

Idag blev det två superkorta hårda spår tillsammans med Lena, Najmi och Linus. Och en del skoj hundprat som vanligt såklart 😀

Spåren var kanske 10-15 meter långa och på en stor asfaltsparkering. I första spåret drog jag godis i mina fotspår och smulade lite. Andra spåret var utan godis i princip. Ville testa med godis och se om han kunde koppla på nosen bättre, och sedan överföra det till det andra spåret.

Han drog väldigt mycket åt höger i första spåret (det blåste däråt), tills han fick vittring på vittringsapporten och då gick mot den. Sedan gick han helt plötsligt rakt fram, tog vinkeln och sedan var han tillbaks på vittringsstadiet till leksaken som låg gömd längre fram. Suck. Han blixtrade ju till några sekunder där i alla fall 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s