Hundträning

Inte samma sak som terräng

20120804-160432.jpgKan frustrerat konstatera att ängsspår INTE är samma sak som terrängspår. Det gick skit idag, helt enkelt! Något positivt i alla fall – de första 100 stegen, när han faktiskt VAR på spåret, och alltså hittade till första apporten, så plockade han upp den själv!

De sista 50 stegen fick han vittring på leksaken och tog rätt väg, bra slut åtminstone! Men resten av spåret var han förvirrad, ringade runt och var knappast på spåret mycket över huvud taget. Borde nog ha brutit istället. Vill ju inte att han ska lära sig borta runt sådär och ändå få belöning i slutet. Då lär jag honom ju inte spåra!?

Nu känns ju appellen ännu längre bort än tänkt 😦

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s