Skurks diagnos och rehabilitering · Tävling

Ganska viktiga beslut

..men nu har jag gjort det – jag har anmält oss till tävling! Den 1 september kommer vi att genomföra den, och vi kommer ha roligt. Skurk och jag, vårt lilla team, vi ska tävla lydnad på vår hemmaklubb. Jag är sjukt nervös och bör nog läsa Niina Svartbergs ”Lyckas på tävling”. Men nu är målet satt och det är bara att jobba för att ta oss dit!

Och beslut nr 2: Jag har funderat en del på hur jag ska göra med Skurks rygg, och jag tror att jag tagit ett beslut nu. Jag ska låta honom få vara den aktiva hund han är, och leva sitt fartfyllda liv – men jag kommer kombinera detta med anpassad fysträning och ta hand om hans kropp. Allt för att han ska hålla så länge som möjligt och må så bra som möjligt. Draget vet jag inte hur jag ställer mig till, men kanske blir jag klokare på det längre fram. Funderar nämligen på att gå den där fysträningskursen hos HUNDIA i Motala. Då blir hunden undersökt av hundfysioterapeut, och sedan har man en hel helg där man får anpassade övningar till just sin hund. Och allt till en pris lämpligt för en fattiglapps plånbok 🙂

(Förresten är mamma och jag anmälda till föreläsning för Per Jensen den 2 sep, på temat Hundens språk. Spännande!)

Bild från april förra året när vi tävlade lydnad.. Snart är vi där igen!

Annonser

4 reaktioner till “Ganska viktiga beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s