Kurs/Utbildning

JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET!

Jag ska plugga hund på universitetsnivå i höst! 😀 Distans och kvartsfart, och med en spännande föreläsningshelg på plats i Linköping (om jag får för jobbet)! Under tiden jobbar jag halvtid hemma i Karlskoga! Intressant ska det bli!

Annonser

En reaktion till “JAG KOM IN PÅ UNIVERSITETET!

  1. Åh verkar helt gudomligt! 🙂 När jag blir stor ska jag också gotta mig i massa hundkurser, toppen att man kunde läsa den på distans! Håller tummarna för att det ordnar sig med jobbet – om jag var din chef skulle jag bara heja på! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s