Hundträning

Kära träningskamrater…

20120806-205029.jpg

Jag är så glad att jag ÄNTLIGEN fått träningskamrater (i både spår och lydnad!), för första gången sedan gymnasiet. Så oerhört peppande och utvecklande, och man ser dessutom verkligen till att ge sig ut på de avtalade träningarna. Inte stannar man inne för lite regn, inte 😉

Och idag regnade det när Bella och jag tränade ute på brukshundklubben. Men vad gjorde det – våra hundar tuffade på som vanligt. Imponerande! Tycker att vi var riktigt duktiga idag på att ha struktur i träningen. En hund blev tävlingstränad och kommenderad, medan den andra hunden fick vara passiv eller vänta i bilen. Kedjorna var väl valda och jag tycker att vi var duktiga på att tänka innan vi tränade, istället för att köra på måfå 😀 Fick till gemensam platsliggning, rutan-träning och budföring också. Och så bytte vi hundar, och ÄNTLIGEN gick det för Bella att gå fot med Skurk. Hon jobbade så bra, men jag har nog insett att Skurk är signalkänslig och en aning svårstyrd! Till slut gick det!

Annonser

En reaktion till “Kära träningskamrater…

  1. Hej, fann din blogg genom hundbloggar på FB. Tränngskompisar är jättekul, då blir man mer peppad och kan få tips o råd. Oerhört fin vovve du har. Själv har jag leonberger och har nyligen börjat blogga. Kika gärna in till oss, jätteskoj med nya bekantskaper att följa. Ha det gott, Mimmi & Lexie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s