Drag · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Dagen med D

Dagen med D för att det är en bra dag ur flera perspektiv, men också för att det är dagen med DDDDDDRAG! Efter en del research på Internet och bollande med min kära mor, som är minst lika insatt i Skurks sjukdomstillstånd som jag, så kom jag fram till att jag testar att springa med honom! Men – jag var uppmärksam för eventuella snedbelastningar, och var dessutom noga med att värma upp, varva ner, stretcha och massera. Att arbeta med rygg- och benmuskulatur, om det sker på rätt sätt, kanske till och med kan vara bra för honom? Springturen gick bra, Skurk sprang på och verkade inte trött, varken under eller efteråt. Däremot tyckte jag att han vinklade bakdelen åt vänster när han sprang. Själv höll jag på att få upp maginnehållet när jag kom i mål.. Ganska logiskt med tanke på att jag sprang som om jag sprungit två gånger varje vecka, istället för två gånger om året, som stämmer mer in på mina träningsrutiner. Det blev i alla fall 3,4 km på ca 18 min, så jag är nöjd!

Har tagit tag i vikten och kosten nu. Från sommaren 2009 till i år hade jag gått upp drygt 24 kg. Helt sjukt! Det kanske inte har setts, men det har känts, absolut. Har gått ner hälften på egen hand nu sen februari, men nu har jag tagit hjälp av Cambridge sista biten. Mår så bra när jag äter bra och tränar. Varför är det då så svårt att göra det? Konstigt det där.

Efter löprundan duschade jag, gick upp till mamma och pappa, tog en sväng med deras terrierflickor, och sedan åkte jag iväg till Brukshundklubben för lite rallyträning med Anna och faster Annica, plus tre höglöptikar och en som just gått ur löp. Kusin Filip var med och tittade på också =) Nu väntar promenad med mamma och alla vovvar! En perfekt, hundig awesome dag!

Annica & perron Fanta

Annonser

2 reaktioner till “Dagen med D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s