Allmänt · Kurs/Utbildning

Bad day turns to good day

Åååh ett stooort leende på läpparna fick avsluta dagen till trots – underbart!

Skurk och jag har funnit mer spårsällskap, och det blir spår med någon/några av dessa redan om några dagar! Dessutom kom supergulliga Bea som en räddare i nöden ikväll och erbjöd mig ett väldigt speciellt och billigt kurserbjudande. Jag ska få gå som åhörare på kurs för Lillemor Edström en hel helg i oktober! Jag har ingen aning om hur hon är som tränare, men jag gissar att jag kommer få med mig nya tankar och idéer hur som helst!

Och så har jag med hjälp av Beas mamma Jenni fått tag i en hundförarväst. Inte den snyggaste kanske, men nog väldigt praktisk. Och billig. Så här ser den tydligen ut! (Har fått foto skickat till mig).

Imorgon blir det lugn och ro från träning och istället långpromenad.. Tänkte jag mig!

20120814-235127.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s