Drag · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Löprunda med tankar och spår och lydnad

Började dagen med en löprunda med Skurk. Tyckte tyvärr inte att han låg på och drog i selen som han ”borde” göra, och jag tycker inte att han har helt korrekt steg. Förra gången såg det bättre ut, men inte idag. Får nog avvakta med dragträningen tills efter besöket hos ReDog i alla fall!

Nu ikväll har vi varit ute och spårat i skogen med Annica, Morgan och Filip igen! Supertrevligt och skojigt! Alla hundar har varit duktiga, och pojkarna likaså 😉 De var nämligen ute och la spår åt alla vovvarna, så Annica och jag kunde passa på att köra igenom våra respektive lydnadsklasser. Skurks och mitt problemmoment är tandvisning (fööör social!), samt att få honom i rätt attityd (vill ej ha stress och ofokus!) i linförigheten. Går det bra är det jättefint. Går det dåligt är det.. Rätt fult 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s